Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Mleko kokosowe gotujemy i zalewamy nim płatki, pestki dyni i suszone śliwki. Całość mieszamy i zostawiamy pod przykryciem na kilka minut. Podajemy posypane cynamonem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Burak | 150g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 75g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 250ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 375ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 570g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 15g |
![]() |
|
Woda | 300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |