Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 450g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 102g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kabanosy | 23g |
![]() |
|
Kalafior | 500g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 48g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 330g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |