1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 480g |
![]() |
|
Białko jaja kurzego | 70g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 0g |
![]() |
|
Cebula | 70g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Czosnek | 0g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 230g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Liść laurowy | 0g |
![]() |
|
Marchew | 20g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 150g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 380ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 65g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0g |
![]() |
|
Pomidory | 250g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Rzeżucha | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Seler, korzeń | 20g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |