Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 200g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 7g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 210g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomarańcze | 400g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Woda | 750ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |