1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Grejpfrut | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Pestki dyni | 5g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Woda | 350ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |