Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 660g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 150g |
![]() |
|
Majonez | 75g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 60g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Papryka jalapeno | 100g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 150g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 20g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 180g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 180g |
![]() |