Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 6g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Czarne jagody | 250g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 500ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 500g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 100g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 100g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 6g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |