Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Woda | 350ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |