Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 4g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 80g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 125g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 80g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 50g |
![]() |
|
Orzechy brazylijskie | 16g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 430g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 100g |
![]() |
|
Pomidory | 810g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 115g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 170g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |