Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 140g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 30g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 20g |
![]() |