Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
2,18 zł
(13,99 zł) |
|
Banan | 240g |
1,20 zł
(4,99 zł) |
|
Brokuły | 120g |
1,80 zł
(7,49 zł) |
|
Cebula | 75g |
0,18 zł
(1,89 zł) |
|
Cukinia | 120g |
1,20 zł
(8,49 zł) |
|
Curry | 6g |
0,41 zł
(1,69 zł) |
|
Dynia | 250g |
2,00 zł
(11,99 zł) |
|
Gałka muszkatołowa | 1g |
0,13 zł
(1,29 zł) |
|
Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
Imbir (proszek) | 1g |
0,13 zł
(1,89 zł) |
|
Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
Kalafior | 120g |
2,00 zł
(9,99 zł) |
|
Kapusta pekińska | 200g |
1,88 zł
(7,99 zł) |
|
Koper ogrodowy | 8g |
0,96 zł
(2,99 zł) |
|
Makaron ryżowy | 50g |
1,95 zł
(7,79 zł) |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
4,75 zł
(9,49 zł) |
|
Nasiona chia | 10g |
0,28 zł
(6,99 zł) |
|
Ogórek gruntowy | 90g |
1,65 zł
(10,99 zł) |
|
Olej rzepakowy | 20g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
0,88 zł
(10,99 zł) |
|
Papryka czerwona | 120g |
2,20 zł
(10,99 zł) |
|
Pieprz czarny | 1g |
0,09 zł
(1,79 zł) |
|
Pierś z indyka | 200g |
4,83 zł
(14,49 zł) |
|
Pomidory | 120g |
0,64 zł
(3,99 zł) |
|
Por | 70g |
1,21 zł
(3,99 zł) |
|
Ryż brązowy | 80g |
0,60 zł
(2,99 zł) |
|
Sezam | 10g |
0,26 zł
(7,79 zł) |
|
Szpinak | 100g |
2,00 zł
(3,99 zł) |
|
Sól biała | 1g |
0,01 zł
(1,99 zł) |
|
Woda | 375ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |