Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka do hamburgera z sezamem | 53g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 10g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 145g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 15g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 25g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 100g |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 10g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Pomidory | 20g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 75g |
![]() |
|
Sałata | 5g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 350g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 110g |
![]() |