Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Grejpfrut | 130g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 230g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 540ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 5g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |