1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Kurczaka kroimy w kostkę, doprawiamy solą i pieprzem, a następnie smażymy na patelni na 1 łyżce oleju. Ryż gotujemy w wodzie, w między czasie kroimy ananasa. Do miski dodajemy kukurydzę, ananasa, ugotowany ryż oraz usmażonego kurczaka, mieszamy. Na końcu dodajemy majonez.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 120g |
![]() |
|
Ananas plastry w syropie | 45g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 20g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 30g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 30g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 50g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 2g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 130g |
![]() |
|
Sok anansowy | 150g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |