Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 320g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Burak | 150g |
![]() |
|
Cebula | 20g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 150g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 75g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 30g |
![]() |
|
Kiwi | 450g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 2g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 25g |
![]() |
|
Pomidory | 450g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Sok anansowy | 150g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 15g |
![]() |
|
Woda | 1300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |