Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Mleko kokosowe gotujemy i zalewamy nim płatki, pestki dyni i suszone śliwki. Całość mieszamy i zostawiamy pod przykryciem na kilka minut. Podajemy posypane cynamonem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Grejpfrut | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 30g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Makaron spaghetti, kukurydziano-ryżowy | 80g |
![]() |
|
Mandarynki | 260g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 320g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Ser camembert pełnotłusty | 80g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 18g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 60g |
![]() |
|
Zioła prowansalskie | 10g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |