Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
1. Ugotuj komosę. 2. Wykrój twardą łodygę z jarmużu. 3. Pokrój awokado. 4. Wymieszaj składniki z przyprawami do smaku.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cukinia | 600g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 550g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 720g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 180g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 175g |
![]() |
|
Morele suszone | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Olej rzepakowy | 36g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 215g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Papryka czerwona | 400g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 260g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 56g |
![]() |
|
Rozmaryn suszony | 1g |
![]() |
|
Siemię lniane | 70g |
![]() |
|
Sok pomidorowy | 230g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |