Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Brokuły | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 5g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 175g |
![]() |
|
Ksylitol | 5g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Malina | 50g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 125ml |
![]() |
|
Mleko krowie 0,5% | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 125ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |