1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Banan | 180g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) konserwowa | 400g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Ekstrakt waniliowy | 2g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 750g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 60g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 12g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 6g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 180g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 540g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 630g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 35g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 90g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 90g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 15g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 7.5g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Syrop klonowy | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 1.1g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
![]() |