1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełożeniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 80g |
![]() |
|
Cebula | 90g |
![]() |
|
Cukier | 10g |
![]() |
|
Czosnek | 2g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 100g |
![]() |
|
Fasola biała, nasiona suche | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Marchew | 20g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 72g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 30g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 20g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 7g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 60g |
![]() |
|
Śmietana 18% | 50g |
![]() |