Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Składniki rozdrabniamy na drobno i miksujemy.
Autor: qba100
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 180g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 30g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Kasza manna | 40g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 150ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 200g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 300g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 150g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 20g |
![]() |