Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Banan | 160g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 30g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 180g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 50g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 230ml |
![]() |
|
Mleko krowie 0,5% | 500g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 45g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |