Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 92g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 155g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 24g |
![]() |
|
Rukola | 30g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Schab pieczony | 60g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |