1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 330g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 80g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 140g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 37g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 30ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |