Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 190g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 25g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Ogórek | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 75g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 450g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |