Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
propozycja przepisu przysłana przez: MyszkaKochaRahima
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Cebula | 90g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Curry | 8g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 170g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 20g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 15g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Rukola | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 90g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 85g |
![]() |