Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 30g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 102g |
![]() |
|
Kabanosy | 23g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kasza manna | 40g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 200g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Pierś z indyka | 150g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Surówka z ogórków z jogurtem naturalnym | 272g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 20g |
![]() |