Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Bazylia (suszona) | 8g |
1,83 zł
(2,29 zł) |
|
| Brokuły | 250g |
3,75 zł
(7,49 zł) |
|
| Bułka grahamka | 100g |
1,37 zł
(1,78 zł) |
|
| Cebula | 100g |
0,24 zł
(1,89 zł) |
|
| Chleb żytni | 70g |
0,66 zł
(3,79 zł) |
|
| Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
| Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
| Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
| Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
| Jaja kurze całe | 50g |
0,35 zł
(6,99 zł) |
|
| Jogurt naturalny 2% | 90g |
0,70 zł
(1,39 zł) |
|
| Keczup (ketchup) | 50g |
0,70 zł
(5,29 zł) |
|
| Krążki ryżowe | 20g |
0,49 zł
(2,69 zł) |
|
| Makaron kukurydziany | 100g |
0,92 zł
(4,59 zł) |
|
| Masło | 10g |
0,25 zł
(4,99 zł) |
|
| Nasiona dyni | 10g |
0,40 zł
(3,99 zł) |
|
| Ogórek kiszony | 120g |
1,07 zł
(7,99 zł) |
|
| Olej rzepakowy | 20g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
| Oliwa z oliwek | 10g |
0,44 zł
(10,99 zł) |
|
| Papryka czerwona | 100g |
1,83 zł
(10,99 zł) |
|
| Parówki 100% z mięsa | 105g |
3,00 zł
(5,99 zł) |
|
| Pieprz czarny | 0.1g |
0,01 zł
(1,79 zł) |
|
| Pomidory koktajlowe | 120g |
1,68 zł
(3,49 zł) |
|
| Rzodkiewka | 75g |
1,56 zł
(2,49 zł) |
|
| Ser twarogowy półtłusty | 200g |
3,19 zł
(3,99 zł) |
|
| Sok cytrynowy | 3g |
0,08 zł
(5,29 zł) |
|
| Suszone pomidory | 28g |
0,70 zł
(6,99 zł) |
|
| Szczypiorek | 6g |
0,60 zł
(2,49 zł) |
|
| Sól biała | 0.1g |
0,00 zł
(1,99 zł) |
|
| Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |