1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cukinia | 600g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 180g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 46g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 400g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 260g |
![]() |
|
Rozmaryn suszony | 1g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 50g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sok pomidorowy | 230g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |