Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełożeniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 100g |
![]() |
|
Cukier | 10g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 100g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 72g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 100g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 940g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 1020g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 400g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 340g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |