Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 12g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 400g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 80g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 80g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Marchew | 300g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 130ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 60g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 480g |
![]() |
|
Pomidory | 680g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |