Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 18g |
![]() |
|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Bakłażan | 400g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Imbir | 6g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 240g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 300g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 150g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Melon | 300g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 750ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 64g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 140g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 36g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 60g |
![]() |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |