1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 120g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) | 60g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Orzechy brazylijskie | 16g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 1g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |