1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Słodzik rozpuścić we wrzątku. Na wrzątek wsypać budyń w proszku wymieszany z kaszą manną cały czas mieszając, żeby nie zrobiły się grudki. Gdy masa jest jednolita i gęsta dodajemy twaróg i wszystko dobrze mieszamy. Gotową mieszankę posypujemy owocami, czekoladą i orzechami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 50g |
![]() |
|
Budyń waniliowy bez cukru | 20g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 10g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 120g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kasza manna | 20g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Ksylitol | 42g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 20g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 150g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |