Zmiksuj wszystko w blenderze
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Banan | 150g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pestki dyni | 30g |
![]() |
|
Pomarańcze | 490g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 5g |
![]() |