Zmiksuj wszystko w blenderze
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 150g |
![]() |
|
Cebula | 160g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) | 60g |
![]() |
|
Cukinia | 600g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 20g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 330g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 36g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 520g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rozmaryn suszony | 1g |
![]() |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 1g |
![]() |
|
Sok pomidorowy | 230g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 1g |
![]() |