Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Kroimy składniki, polewamy oliwą, posypujemy ulubionymi przyprawami i mieszamy ze szpinakiem. Podajemy z chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko sojowe | 125ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 7g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 2g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 100g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Szpinak | 90g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |