1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 480g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 20g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 80g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Cynamon | 21g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 400g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 180g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Kasza manna | 80g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 150g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 165ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 60g |
![]() |
|
Olej sezamowy | 15g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Otręby pszenne | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pikantna pasta harissa | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 20g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 180g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 60g |
![]() |
|
Serek twarogowy, homogenizowany, waniliowy | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Skrobia ziemniaczana | 25g |
![]() |
|
Sok z limonki (limonkowy) | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sos sojowy (ciemny) | 30g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Surówka z ogórków z jogurtem naturalnym | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Sól biała | 3g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |