Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Cebula | 160g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Cytryna | 18g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.2g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 450g |
![]() |
|
Jarmuż | 250g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 350g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Marchew | 135g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.2g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 72g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.01g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 135g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 150g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Rukola | 150g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Sól himalajska | 1g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |