Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Granat | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 300g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 24g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 40g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 4g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 70g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 2g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pomarańcze | 400g |
![]() |
|
Pomidory | 920g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 200g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |