Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 40g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 580g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 180g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |