Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 455g |
![]() |
|
Cytryna | 80g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 200g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 60g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Rukola | 60g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 300g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 90g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |