Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 80g |
![]() |
|
Bułka do hamburgera z sezamem | 53g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 10g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 15g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 100g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 20g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sałata | 5g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 20g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 90g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |