1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 385g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 120g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 30g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Masło | 35g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 150g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 150g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 220g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 80g |
![]() |