Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 210g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 720g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 174g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 400g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 24g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Rodzynki | 14g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Sól himalajska | 1g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 85g |
![]() |
|
Woda | 12ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |