Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 18g |
![]() |
|
Awokado | 100g |
![]() |
|
Bakłażan | 400g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Imbir | 6g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 150g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 24g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 12g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Melon | 300g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 750ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 120g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 70g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 30g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 100g |
![]() |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |