Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 300g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 270g |
![]() |
|
Jabłko | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 780g |
![]() |
|
Kiwi | 675g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 30ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 240g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 480g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 45g |
![]() |
|
Woda | 750ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |