W przepisie użyte są mąki bezglutenowe. Można je zastąpić mąką pszenną pełnoziarnistą.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 3g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 120g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 156g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 24g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Musztarda | 10g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 30g |
![]() |
|
Mąka z ciecierzycy (cieciorki) | 30g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 30g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |