Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 100g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Dynia | 500g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 2g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 2g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Kalafior | 880g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 24g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Ogórek | 360g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 50g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2.5g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.5g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 100g |
![]() |
|
Woda | 750ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |