Zmiksuj wszystko w blenderze
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną wodą, następnie wrzątkiem i znów zimną wodą. Posiekaną cebulę podsmażamy na patelni na rozgrzanym oleju, dodajemy pokrojone w kostkę cukinię i suszone pomidory, pomidory z puszki i ulubione przyprawy. Dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem, pod koniec dodajemy koncentrat pomidorowy. Kaszę kładziemy na talerz i zalewamy zawartością patelni.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 150g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 80g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Cukinia | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 20g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 50g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 30g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |